Palatul Mintii

Minunata perioadă a adolescenței și cum să devii un adult sănătos

Dacă ai sentimentul că gestionarea stărilor copilui tău îți scapă din mâini sau dacă îți este teamă pentru viitorul lui și ți-ai terminat toate resursele, acest grup este potrivit pentru el.

 La acest grup terapeutic pot participa tineri cu vârstă cuprinsă între 12-21 de ani. Grupa 1 este special creată pentru vârsta de 12-16 și cea de-a doua pentru 17-21.

Motivele pentru care adolescenții se întâlnesc în aceste grupuri sunt numeroase. Printre ele amintesc: îmbunătățirea abilităților sociale, dependența de calculator, telefon, jocuri, abuz, rușine, lipsa de încredere în sine, comportamente dăunătoare lor și celor din jurul lor, bulling-ul, furia, frica, traumele, schimbări pe care nu le pot înțelege și care le bulversează mintea și viața, frica de necunoscut, consumul de substanțe, sex,  etcetera.

Este moral și etic să vă informez că tot ceea ce obțin ca și plus valoare copiii dumneavoastră în grupul terapeutic, va fi nevoie să continuați și dumneavoastră că și parinți acasă, pentru a facilita procesul terapeutic.

3 module