Palatul Mintii

Termeni si conditii

Site-ul palatulmintii.ro, apartine Psih. Andreea Bugan, membru al Colegiului Psihologilor din România cu drept de liberă practică, cod de inregistrare 10B8329.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.palatulmintii.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul site-ului apartin Palatul Mintii si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea Palatul Mintii. Contractul de prestari servicii incheiat intre Palatul Mintii si clientii sai le da dreptul clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

Palatul Mintii poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Palatul Mintii nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Palatul Mintii nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon/fax. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la serviciul dorit.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la precizarile Palatul Mintii prevazute in acest document. Palatul Mintii isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

Termeni si conditii

Termenii si conditiile precizate reglementeaza folosirea site-ului www.palatulmintii.ro. Folosind site-ul nostru web, indicati faptul ca sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile impuse.

Conditii de utilizare a site-ului

Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al Palatul Mintii. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din acest site, pentru folosirea in scop necomercial, mentionand sursa. Este, de asemenea, permisa pastrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizarii sale numai atat timp cat sunteti conectat la internet.

Materiale transmise prezentului site

Orice material sau informatie trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale si neproprietare si, ca atare, pot fi utilizate de Palatul Mintii in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau la marketingul produselor. Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.

Limitarea raspunderii

Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume. Palatul Mintii este absolvit in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, pierderea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca Palatul Mintii a fost informata asupra posibilitatii aparitiei unor asemenea daune.