Palatul Mintii

Psihoterapie individuală

Pentru fiecare dintre noi există un psiholog potrivit. Una dintre valorile pe care le îmbrățișez este că există și o formă de terapie potrivită fiecărui om.  Am specializare  în  psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihoterapii de scurtă durată și hipnoză clinică, pentru a avea acces la numeroase metode și tehnici, pe care le modelez astfel încât planul terapeutic să se muleze ca o mănușă pe nevoile tale.

  • Psihoterapia de scurtădurată a depresiei – Depresia este o afecțiune tăcută. Ea apare adeseori în viața ta și uneori nici măcar nu îți dai seama când se așează și rămâne cu tine, confortabilă. În timpul acesta tu te transformi, ești din ce în ce mai nemulțumit, mai sensibil, mai demotivat și mai trist. Viața ta este colorată în nuanțe de negru și uneori în gri. Trecând prin procesul psihotarepeutic vei reuși să îți gestionezi sănătos situațiile de viață, să îți recâștigi  încrederea în abilitățile proprii, să dobândești noi abilități pentru a putea face față corespunzător situațiilor care hrănesc depresia reușind să înveți să trăiești o viață frumoasă.
  • Psihoterapia de scurtă durată a  anxietății– Anxietatea este o forță. Exact așa o simți cum se mișcă prin corpul tău. Și atunci când devine puternică, este de necontrolat. Așa reușește să pună stăpânire pe mintea ta, pe corpul tău, făcând din tine un om nou, unul lipsit de vlagă, de curaj, mereu alert.
  • Psihoterapia cognitiv-comportamentală și hipnoză clinică– Cele mai des utilizate forme de terapie, cunoscute pentru paleta largă de afecțiuni psihologice unde eficiența lor este ridicată. Aceste tehnici sunt baza pe care se va realiza un plan de tratament/ activități/ obiceiuri, menit să contribuie la reducerea anxietății și la optimizarea comportamentului. Pe lângă planul de tratament fizic există și un plan de tratament hipnotic. Hipnoza nu este sub nici o formă ceea ce vedem la tv. Hipnoza este doar o tehnică, recomandat să fie folosită de un specialist și are scopul de a facilita progresul terapeutic. Pe tot parcursul inducțiilor hipnotice, ești conștient dar într-o stare de relaxare. Se folosește ca și tehnică atunci când există blocaje pe care conștient clientul nu le poate procesa . Intervenția psihologică este centrată pe:

                               –  diminuarea unor simptome psihice și psihosomatice;

                               –  redobândirea curajului de a experimenta viața dorită, fără a avea vreo „ frână” disfuncțională.

  • Psihoterapia fobiilor–  Este puțin probabil să găsim vreo persoană care nu a simțit niciodată frică. Această emoție s-a perpetuat de-a lungul evoluției datorită funcției sale adaptative, vitală pentru supraviețuirea speciei. Frica semnalizează pericolul și pregătește organismul pentru a reacționa la situațiile care amenință viața.

Există însă situații în care frica devine exagerată și persistentă, deși nu există un motiv real. Aceste situații pot deteriora sever viața, ducând la dezvoltarea unor patologii precum fobiile specifice sau tulburarea de stres post-traumatic. Tehnicile specifice de psihoterapie sunt adaptate în funcție de nevoia dumneavoastră, pentru a obține rezultate rapid și a vă recâștiga libertatea în fața vieții.

QUIZ PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ

Dacă tu consideri că s-ar putea să ai nevoie de un psiholog:

Te rog să completezi acest test pentru a ști dacă această variantă este potrivită pentru tine!

ADEVĂRAT SAU FALS:

  • Vreau să primesc ajutor pentru a fi mai bine
  • Mă simt trist și nu îmi place viața mea
  • Am o oră liberă pe săptămână pentru a investi timp în mine 
  • Simt că repet un scenariu neplăcut extrem de cunoscut
  • S-a trezit ceva în mine (frică, anxietate, gelozie, rușine), și nu știu cum sa controlez asta
  • Nu reușesc să mă înțeleg bine cu familia mea oricât de mult aș încerca
  • Am numeroase motive pentru care nu pot să vindec relațiile cu familia mea
  • Nu reușesc să găsesc sau să păstrez o relație
  • Sunt influențabil
  • Nu am încredere în mine
  • Dacă ai bifat cel puțin două din afirmațiile de mai sus, este timpul să faci ceva pentru tine.

AȘADAR… CE O SĂ FACI?

Fiecare dintre noi avem nevoie poate măcar odată în viață de un proces terapeutic benefic nouă, pentru a putea trăi viața mai lin cu mai multă satisfacție și bucurie.  Te poți bucura de o perspectiva nouă, făcând curat în gândurile tale într-un mod sănătos. Chiar dacă o să ți se pară ciudat la început să ai o persoană străină căreia îi povestești lucruri intime, te asigur că starea aceasta va dura câteva minute, iar sentimentul de familiaritate și relaxare se va instala ușor, ușor iar asta chiar ajută procesul terapeutic și face ca relația terapeutică să fie mai autentică. Dacă încerci și totuși simți că nu te poți relaxa, atunci îți pot recomanda cu drag un terapeut cu altă abordare terapeutică, care este mai potrivit pentru tine.

Ședințele pot avea loc fie la cabinet fie online, alegerea o poți face în funcție de cum te simți mai confortabil. Durata procesului terapeutic este de maxim 12 săptămâni.

Programări

Inițial, vom avea o ședință telefonică de douăzeci de minute, gratuită, pentru a discuta despre obiectivele tale și pentru a stabili cum ți-ar plăcea să continuăm demersul terapeutic. Voi răspunde la orice întrebare vei avea în legătură cu procesul terapeutic și vom concluziona dacă suntem sau nu compatibili.

Ședințele următoare sunt programate în mod normal pentru următoarea săptămână, în aceeași zi și aceeași oră pe care o decidem inițial, excepție făcând momentele când apare nevoia unei modificări sau când procesul  terapeutic necesită o abordare diferită, atunci se pot programa două sesiuni într-o săptămână.  Pentru toate variantele terapeutice, individual, cuplu, familie și online, procesul terapeutic durează maxim 12 săptămâni.

Îmi place să găsesc soluțiile cele mai potrivite pentru clienții mei și, dacă decizi să lucrăm împreună, te rog să îmi oferi câteva intervale orare în care ai putea fi disponibil în programul tău, iar eu voi găsi o cale. Prima ședință se stabilește telefonic.

 Dacă ai nevoie să anulezi o programare, te rog să o faci cu cel puțin 24 de ore înaintea programării. Clienții care nu ajung la ora stabilită și nu reprogramează cu 24 de ore înainte, vor plăti integral ședința.

Evenimente, cursuri și workshop-uri:  aici site în lucru momentan

programari psiholog bucuresti

Documente necesare

Aceste documente sunt necesare la prima noastră întâlnire:

  1.  Copie act de identitate;
  2.  Documente medicale pe care le consideri relevante în procesul terapeutic și aici mă refer la diagnostice psihiatrice, tratament medicamentos sau analize care au ieșit bune deși nu te simți bine.

 Contractul de prestări servicii psihologice se va semna la prima noastră întâlnire, așadar asigură-te că ajungi cu 5 minute mai devreme la programare.

documente necesare psiholog

INVESTIȚIE

Eu cred că psihoterapia este o investiție în tine. Prețuiesc timpul tău, timpul meu și munca pe care o vom depune împreună.

Prețul ședințelor de terapie este stabilit în acord cu cele scrise mai sus:

Psihoterapie individuală: 350 lei/ ședința de 50 minute;

Psihoterapie de grup: 200 lei/pers./ ședința de o oră;

Psihoterapie de cuplu: 600 lei/ ședința de o oră si 20 minute;

Psihoterapie de familie: 650 lei/ ședința de o oră. Timp recomandat minim 2 ore).

Pentru ședințele care au loc la domiciliul clientului se adaugă taxele de transport ( se vor stabili telefonic).

investitie psiholog palatul mintii

Programează-te!

Cabinetul meu

Bld. Unirii Nr. 45, Bl. E3, Sc.2, Et.5, Ap. 49, Interfon 49.

Ca și punct de reper, magazinul F64, după BCR al doilea bloc, în gang.

Sau Online pe Skype, Zoom, Whatsapp, Facebook Messenger.



Alege serviciul dorit*

Alege tipul de ședință*



Te rog să dovedești că ești om selectând casă.